PEST-STOP Eekhoorn vangkooi met voederstation

16.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd
Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 278 Categorieën: ,

PEST-STOP Eekhoorn vangkooi met voederstation

Een traditionele val om Eekhoorns of andere knaagdieren op een humane manier te vangen. Als het dier eenmaal de val binnen getreden is en het aas pakt, sluit de ingang en zit het gevangen.De PEST-STOP Eekhoorn vangkooi met voederstation is gemaakt van sterk metaal. Hierdoor kunt u de kooi onbeperkt opnieuw gebruiken. Vang eekhoorns en soortgelijke dieren op diervriendelijke wijze en laat ze vervolgens vrij in de natuur. De Kooi is weersbestendig en laat zich gemakkelijk spannen (op de verpakking staan aanwijzingen). Plaats lokaas (geen gif, indien niet noodzakelijk). zodra het dier de val in loopt kan hij er niet meer uit.Gegalvaniseerd tegen roest.

Ongedierteproducten.nl levert zowel meer producten om dieren te vangen, zoals de Vossenkooi – PEST-STOP – sterk metaal

Preventie

Wat kunt u zelf doen om eekhoornoverlast te voorkomen? Zorg voor een opgeruimde en schone omgeving in en rond uw woonomgeving (tuin en plaatsen waar u afval opslaat) zodat een eekhoorn geen voedsel vindt. Bewaar afval in goed afsluitbare bakken totdat het wordt afgevoerd. Let erop dat er geen rommel blijft liggen, bijvoorbeeld langs gevels. Zorg ervoor dat eekhoorns op straat geen etensresten vinden. Voer vogels daarom alleen natuurlijk voedsel en zoveel als ze per keer op kunnen eten.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Pest-Stop

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

PEST-STOP Eekhoorn vangkooi met voederstation

PEST-STOP Eekhoorn vangkooi met voederstation