Ecosect lijm strook 25 cm x 9 meter vliegenpapier

12.49

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Deze Ecosect lijm strook met optische lokwerking is tevens voorzien van een speciale lokstof voor alle vliegende insecten. De lijmstroken vangen bijvoorbeeld vliegen, fruitvliegen en motten! De lijmstrook vangt snel en milieuvriendelijk tot 100.000 vliegen per rol.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Ecosect lijm strook 25 cm x 9 meter vliegenpapier

Deze Ecosect lijm strook met optische lokwerking is tevens voorzien van een speciale lokstof voor alle vliegende insecten. De lijmstrook is gifvrij, geen resistentieopbouw en heeft een grote vangcapaciteit. De Ecosect lijmstrook is milieuvriendelijk en werkt uiterst effectief in stallen, schuren en in gesloten ruimten. De lengte is 9 meter, 25 cm breed en beschikt over een kleefoppervlakte van 22500 cm2. De lijmstroken vangen bijvoorbeeld vliegen, fruitvliegen en motten! De lijmstrook vangt snel en milieuvriendelijk tot 100.000 vliegen per rol.

Gebruik

Hang de Ecosect lijm strook op waar de meeste vliegen zich verzamelen. U rolt de vliegenrol eenvoudig uit naar behoefte en wanneer er een stuk vol is knipt u het volle gedeelte eenvoudig af.

Vliegende insecten overlast voorkomen

Ongedierteproducten beschikt over meerdere producten voor het tegengaan van vliegenoverlast, zoals Tesa Vliegenhor Raam Open/Close 1.30m x 1.50m Zwart

Preventief

Afval afgedekt houden en snel afvoeren, afvalbakken steeds reinigen. Waar nodig is vliegengaas, horren en lintgordijnen plaatsen. De ontwikkelingbron zoals mestopslag opsporen en saneren. Als de vliegen op de kleverige strip gaan zitten blijven de vliegen plakken.

Over Ecosect

De producten van Ecosect Natuurlijk zijn volledig milieuvriendelijk en gebaseerd op milieuvriendelijke stoffen. De producten van dit groene merk zijn veilig voor iedereen. Ecosect Natuurlijk blijft ver weg van chemische middelen. Deze belasten het milieu en kunnen zowel voor mens als dier erg schadelijk zijn. Om echt effect te hebben moeten chemische middelen ook meerdere malen worden gebruikt. Dit zorgt voor extra belasting van het milieu en de gezondheid van jou en je huisdier. Ecosect Natuurlijk biedt je milieuvriendelijke producten om je specifieke probleem met ongedierte op een verantwoorde manier op te lossen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Ecosect

Wat wilt u bestrijden?

Ecosect lijm strook 25 cm x 9 meter Vliegenpapier

Ecosect lijm strook 25 cm x 9 meter vliegenpapier