Ecosect lijm strook 25 cm x 9 meter Vliegenpapier

12.49

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Deze Ecosect lijm strook met optische lokwerking is tevens voorzien van een speciale lokstof voor alle vliegende insecten. Is gifvrij heeft geen resistentieopbouw en heeft een grote vangcapaciteit. De vliegenrol is milieuvriendelijk en werkt uiterst effectief in stallen, schuren en in gesloten ruimten. Lengte: 9 mtr. bij 25 cm breed. U rolt de vliegenrol eenvoudig uit naar behoefte en wanneer er een stuk vol is knipt u het volle gedeelte eenvoudig af.Vangt vliegen, fruitvliegen, motten en alle overige vliegende plagen!Beschikt over een kleefoppervlakte van 22500 cm2 Vang snel en milieuvriendelijk tot 100.000 vliegen per rol.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 451 Categorieën: , ,

Vliegen: Vliegen komen af op allerlei voedsel dat ze alleen in vloeibare vorm kunnen opnemen. De larven ontwikkelen zich in rottend organisch materiaal, zoals in GFT bakken en mest in stallen. Schade: Vliegen bevuilen oppervlakten, en kunnen ziektekiemen overbrengen op mens en dier via de poten, monddelen, haren en uitwerpselen; dit kunnen bacteriën zijn, virussen en andere schadelijke micro-organismen. Vliegen zijn in grote aantallen ook hinderlijk. Preventie: Afval afgedekt houden en snel afvoeren, afvalbakken steeds reinigen. Waar nodig is vliegengaas, horren en lintgordijnen plaatsen. De ontwikkelingbronnen zoals mestopslag opsporen en saneren. Bestrijding: Vliegen kunnen worden bestreden met producten als spuit insecticide, vliegenvangers met lokstoffen en natuurlijk ook door lijmstrips op te hangen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Ecosect

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Ecosect lijm strook 25 cm x 9 meter Vliegenpapier

Ecosect lijm strook 25 cm x 9 meter Vliegenpapier