Ecokuur Slakkenvraat Strooikorrels 2.5 kg

9.49

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

100% natuurlijk product – ongevaarlijk voor mens en dier!

In de tuin kunnen slakken voor veel overlast zorgen wanneer ze planten en bladeren stuk vreten. Met deze strooikorrels voorkomt u dit op geheel natuurlijk wijze. De strooikorrels zijn van een ruw materiaal wat een barrière voor de slak vormt. De slak zal de korrels ongemakkelijk vinden en een andere plek op gaan zoeken.

Inhoud: 2,5KG (60m2)
Oppervlakte: 20 tot 25m2 per KG

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 816 Categorieën: ,

Slakken overlast

Voor een echte tuinliefhebber is er niets vervelender als het hebben van slakken overlast. De slakken zijn grazers en vreten bijna alle bladeren en planten aan die ze tegenkomen. Slakken houden van een vochtige omgeving hierdoor zijn de slakken bij regenachtig weer een stuk actiever.

Strooikorrels

Om slakken overlast te verhelpen of te voorkomen kunt u gebruik maken van deze strooikorrels. De strooikorrels zorgen ervoor dat de slakken op een natuurlijk wijze een andere plek zullen gaan zoeken. De korrels zijn ruw waardoor de slag het onprettig vind om hierover heen te kruipen.
De strooikorrels zorgen er ook op natuurlijk wijze voor dat de smaak van de bladeren veranderd. Deze verandering van smaak is echter alleen waarneembaar voor slakken.

Gebruik

Strooi de korrels licht rond de planten. Voor de toepassing moet u rekening houden met ongeveer 20 tot 25m2 per KG strooikorrels.
Voor het mengen met potgrond is de verhouding 250 gram strooikorrels op 50 liter potgrond.
Het is aan te raden om na een periode van 4 weken het proces te herhalen.

Samenvattend

Een voor mens en dier ongevaarlijk product waarmee u de slakken overlast is uw tuin te lijf gaat. 100% natuurlijk en goed voor een oppervlakte van 60m2.

Ongedierteproducten.nl heeft alles wat u nodig heeft om slakkenoverlast effectief aan te pakken, zoals BSI Slakken Stop – Kleefgel tegen slakken

Preventie

Door grond te bewerken wordt de slakkenpopulatie flink terug gebracht. Met een grote lenteschoonmaak worden de overwinterende slakken en hun eitjes vernietigd. De losse grond droogt snel waardoor de slakkeneieren uitdrogen. Er kan veel ergernis worden voorkomen door te kiezen voor tuinplanten die geen last hebben van slakkenvraat. Slakken houden van vochtige plekken, zoals onder tuinafval. Daarom is het verstandig de tuin op te ruimen en zo min mogelijk afval te laten liggen. Als het nodig is om de tuin water te geven, doe dat dan vroeg in de ochtend. ’s Avonds water geven, zorgt gedurende de gehele nacht voor een vochtige atmosfeer en is in feite de slakken uitnodigen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Ecokuur

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Ecokuur Slakkenvraat Strooikorrels 2.5 kg

Ecokuur Slakkenvraat Strooikorrels 2.5 kg