Druksproeier 5 Liter

11.95

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Geschikt voor in en om het huis!

Deze lichtgewicht 5 liter druksproeier is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hierdoor is de spuit geschikt voor het werken met bestrijdingsmiddelen voor bijvoorbeeld houtworm, schimmels of onkruid.

Het product is voorzien van een effectieve pomp welke zorgt voor een goede druk in de watertank.

Inhoud: 5 Liter

Vergelijk
SKU: 1361 Categorie:

Drukspuit

De Druksproeier 5 liter is geschikt voor zowel in- als om het huis. Dankzij het hoogwaardig kunststof waarvan het product is gemaakt kan u het toepassen bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan het bestrijden van houtworm of boktor. Maar ook voor schimmels en onkruid is het een ideaal product.

Gebruik

Om de Druksproeier 5 liter te vullen draait u de ring onder de handgreep los en haalt u het pompgedeelte uit de tank. Nu kan de tank worden gevuld. Vervolgens plaatst u het pompgedeelte terug en draait de ring stevig vast. Door de handgreep omhoog en omlaag te bewegen pompt u lucht in de tank. Met de hendel kan u vervolgens doseren hoeveel van het water of bestrijdingsmiddel u wilt sproeien. Na gebruik is het belangrijk om de tank schoon te maken.

De drukspuit is niet geschikt om te vullen met azijn of kokend water!

Extra’s

Standaard leveren wij deze druksproeier 5 liter met een handige draagriem. Dankzij het handige spuitstuk kunt u zeer gericht spuiten.

  • 32.4539.95
  • 19.9529.95

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Wat wilt u bestrijden?

Druksproeier 5 liter

Druksproeier 5 Liter

11.95