Doctor Clean Slakken Vanger

8.40

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De Doctor Clean Slakken Vanger is een effectieve val; de slak valt erin en kan niet meer ontsnappen. De Slakken Vanger wordt geleverd met een speciaal samengestelde vloeistof dat slakken zal aantrekken tot een afstand van 2 meter.

Vergelijk
SKU: 427 Categorieën: ,

Doctor Clean Slakken Vanger

De Doctor Clean Slakken Vanger is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld giftige slakkenkorrels, (met het risico van vergiftiging van tuinvogels en huisdieren). De Doctor Clean Slakken Vanger is een effectieve val; de slak valt erin en ontsnapt niet meer. Dit unieke ontwerp valt niet op in de tuin en is eenvoudig te legen. De Slakken Vanger wordt geleverd met een speciaal samengestelde vloeistof en trekt slakken aan tot een afstand van 2 meter.

Slakken overlast

Voor een echte tuinliefhebber is er niets vervelender als het hebben van slakken overlast. De slakken zijn grazers en vreten bijna alle bladeren en planten aan die ze tegenkomen. Slakken houden van een vochtige omgeving hierdoor zijn de slakken bij regenachtig weer een stuk actiever.

Gebruik

Begraaf de vanger. Zorg ervoor dat de rand gelijk is aan de grond, zodat de slakken gemakkelijk in de val kunnen kruipen.
Vul de val met ca. 200 ml bier. (Dit product is exclusief bier.)
Voeg 2-3 druppels vloeistof toe.
Plaats de deksel op de vanger en duw stevig aan totdat de deksel vastzit.
De slakken zullen worden aangetrokken door de geur, vallen erin en verdrinken.
Leeg de val na 2-3 dagen, uitspoelen en stap 2 herhalen.

Ongedierteproducten.nl heeft alles wat u nodig heeft om slakkenoverlast effectief aan te pakken, zoals Ecokuur Slakkenvraat Strooikorrels 2.5 kg

Preventie

Door grond te bewerken wordt de slakkenpopulatie flink terug gebracht. Met een grote lenteschoonmaak worden de overwinterende slakken en hun eitjes vernietigd. De losse grond droogt snel waardoor de slakkeneieren uitdrogen. Er kan veel ergernis worden voorkomen door te kiezen voor tuinplanten die geen last hebben van slakkenvraat. Slakken houden van vochtige plekken, zoals onder tuinafval. Daarom is het verstandig de tuin op te ruimen en zo min mogelijk afval te laten liggen. Als het nodig is om de tuin water te geven, doe dat dan vroeg in de ochtend. ’s Avonds water geven, zorgt gedurende de gehele nacht voor een vochtige atmosfeer en is in feite de slakken uitnodigen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Dr. Clean

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Dr. Clean Slakken vanger

Doctor Clean Slakken Vanger

8.40