Compo muizengif pasta met lokdoos 80gr. + gratis latex hands

13.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Compo muizengif pasta 80 gram inclusief lokdoos en latex handschoenen!

Gebruik
Barriere Radical overdose pasta van compo is ontworpen om de muis te lokken waarna hij 24 uur na inname zal overlijden. Dit product kan worden gebruikt in alle ruimten waar u overlast heeft van muizen. In de droge ruimten zoals bijvoorbeeld zolders, vloeren of valse muren maar ook in de vochtige ruimten zoals kelders of magazijnen. Indien veel overlast heeft van muizen raden wij aan het gif iedere 3 meter in de desbetreffende ruimten. Bij mindere overlast kunt u dit beperken tot iedere 5 meter een lokdoos.

Extra informatie:
Inhoud: 8 x 10 gram muizengif
Werkzame stof: 4% Alfachloralose
Toelatingsnummer Belgie: BE 2017-0004
Toelatingsnummer Nederland: NL-0013936-0000
Toelatingsnummer Luxenburg: 213-16-L-000
Dosering: 10-20 gram per lokdoos / Sachets niet openen!

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Compo muizengif pasta

Compo muizengif is een zeer sterk en snel werkend gif. Het gif word nog effectiever bij temperaturen onder de 16 graden Celsius. Het gif is meer vochtbestendig dan bijvoorbeeld muizen gif korrels. Ook eten de muizen ter plekken en kunnen ze de pasta niet meenemen zoals bij korrels/graan. Hierdoor voorkom je rommel. Het gif komt in kant en klare zakjes. In de doos zitten 8 zakjes met een gewicht van 10 gram.  Plaats 1 of 2 sachets Compo muizengif pasta per lokdoos en zet deze uit waar de muizen vaak komen. Muizen lopen vaak langs dezelfde route dus hiervoor is het volgen van de sporen een goede graadmeter voor de ideale locatie. Een muis zal over het algemeen langs de randen van de betreffende ruimte lopen, voor het beste resultaat plaatst u dan ook hier de lokdoos.

controle

In de eerste paar dagen dient er voldoende te worden gegeten van de Compo muizengif pasta, controleer daarom na 3 dagen of er sprake is van opname. Hierna kan deze controle op regelmatige basis (bijvoorbeeld wekelijks) worden gedaan. Zodra er niet meer van het gif gegeten is de kans groot dat de muizen niet meer op of rond deze plek zitten.

Aanvullen

Ververs of vul de pasta daar waar nodig is aan tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. Middel dat beschimmeld of verontreinigd is totaal vervangen. Indien bij een lokaaspunt alle lokaas verdwenen is, onmiddellijk lokaas bijvullen en meer lokaaspunten inrichten en/of de controlefrequentie verhogen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

preventie

Maatregelen (laten) treffen in het belang van de muiswering zoals het afdichten van ingangen en het verwijderen van voedsel. Muizen kunnen door gaatjes ten grote van 5-7 millimeter. Het is dus erg belangrijk om deze gaatjes te dichten. Onze aanrader hiervoor is Mouseshield en staalwol.

Extra informatie

Inhoud

2 lokdozen, 8 x 10 Gram

Merk

Compo

Gif ter bestrijding van

Knaagdieren

Type muizengif

Pasta

Vochtbestendig

Ja

Werkzame stof

Alfachloralose 4%

Gehalte(s) Werkzame stof

4%

Toelatingsnummer

NL-0013936-0000

Ean code

5411196031108

Wat wilt u bestrijden?

Compo muizengif pasta met lokdoos 80gr. + gratis latex hands

Compo muizengif pasta met lokdoos 80gr. + gratis latex hands