Klustervliegen val – professioneel – Clusterbuster

26.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Een professionele val voor het vangen en voorkomen van klustervliegen!
Plaats de Clusterbuster bij het raam en vang tot wel 1.000 vliegen per val. De ecologische val bevat zeer fijn drijfzand waar de vliegen in weg zinken.

• Langdurige werking
• Geen chemische stoffen
• 1 val per raam nodig

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 281 Categorieën: ,

De Clusterbuster

De Clusterbuster is en ecologische klustervliegen val waarmee u eenvoudig van de klustervliegen afkomt. Doordat er van zeer fijn drijfzand gebruik wordt gemaakt komen er geen chemische stoffen aan te passen. Hierdoor is de val volledig veilig te gebruiken.

Het gebruik

Verwijder de beschermdop en plaats de klustervliegen val bij het raam. De klustervliegen zullen op natuurlijk wijze de val invliegen, hierna zinken ze weg in het drijfzand waar de val gebruik van maakt. Plaats niet meer dan 1 val per raam.

De klustervlieg

De klustervlieg lijkt wel een beetje op de gewone kamervlieg al is hij met een lengte van 8mm wel iets groter van formaat. De vlieg is bruingrijs van kleur en zijn borstkas is bedenkt met goudkleurige haren. In het najaar vormen klustervliegen grote zwermen wanneer ze opzoek gaan naar een geschikte overwinteringsplaats. Doordat dit winterverblijf ook in een gebouw kan zijn kunnen de klustervliegen hier voor een behoorlijke hinder zorgen.

De klustervlieg ondergaat is zijn cyclus 4 stadia. De eitjes worden door de vrouwtjes in kieren van de grond afgezet, waar ze in de zomer na 3 dagen uitkomen. De larven voeden zich met regenwormen die ze van binnenuit opeten. Vervolgens zal de larf zich in de grond verpoppen tot vlieg.
De klustervliegen val zorgt ervoor dat deze cyclus wordt verbroken waardoor de overlast zal verdwijnen.

Alternatief

Wanneer u een snelle alternatieve oplossing voor u klustervliegen probleem zoekt kunt u gebruik maken van onze vliegende insectenspray. Spuit hiermee zo hoog mogelijk in de ruimte langs plafond en balken. Vergeet niet om de kieren bij het kozijn mee te nemen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Cluster buster

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Klustervliegen val - professioneel - Clusterbuster

Klustervliegen val - professioneel - Clusterbuster