Muizen Lijmplank met chocolade – Voordeelverpakking 72 stuks

66.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Kom snel van uw muizen af met deze lijmplanken met een onweerstaanbare chocoladegeur.

Om de muis te lokken is bij deze lijmplank gebruik gemaakt van de geur van chocolade. Doordat muizen zich enorm aangetrokken voelen door deze geur is de kans van vangen erg groot.

Gebruik: Verwijder de beschermfolie en plaats de lijmplank waar u overlast ondervind. De beste plek om de val neer te leggen is langs wanden, plinten of in stille donkere hoekjes. Zodra de muis over de lijmkaart heenloopt zit hij vast en is er geen ontkomen meer aan.

Inhoud: 72 stuks
Afmeting: 21 x 13 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1330 Categorieën: ,

Chocolade muizen lijmplanken

De lijmplank voor muizen met chocolade zijn voor bijna iedere muis onweerstaanbaar. De lijmplank kan als een lokdoos worden gevouwen of vlak op de grond worden neergelegd. De lijmvallen zijn eenvoudig in gebruik en hebben een bijzonder hoog effect.

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Plaatsen van de muizen lijmval

Het plaatsen van de Lijmplank voor muizen met chocolade is zoals gezegd zeer eenvoudig, u verwijderd de beschermfolie en plaatst de val gevouwen of vlak langs de randen van de ruimte waar u overlast heeft. De lijmplank van Catchmaster heeft het beste resultaat wanneer u deze plaatst op de looproute van de muis.
De looproute is te herkennen aan uitwerpselen, eventuele knaagsporen of sporen van buiksmeer. Kijk zorgvuldig waar u deze in de ruimte aantreft en plaats hier de lijmval. De uitwerpselen van een muis lijken een beetje op hagelslag en zijn tussen de 3 en 8mm groot. De knaagsporen zijn vaak terug te vinden in meubilair, hout, plastic, kabels of voedselverpakkingen. Wanneer deze niet goed waarneembaar zijn kunt u uitkijken naar buiksmeer. Buiksmeer is een combinatie van het vuil en vet van de vacht van de muis wat achterblijft op de vloer of muur. Wanneer u nog twijfelt over de looproute kunt u bloem of bakmeel strooien op de plaats van overlast. Wanneer de knaagdieren hierdoor heen hebben gelopen vertellen de sporen u exact waar de looproute zich bevind.

Preventie maatregelen

Om muizenlast zoveel mogelijk te voorkomen kunt u verschillende maatregelen nemen. De eenvoudigste en meest voor de hand liggende zijn het direct opruimen van voedselresten en het zoveel mogelijk afdekken van etenswaren. Daarnaast is het van belang om ervoor te zorgen dat de knaagdieren geen toegangswegen de woning in hebben. Controleer de buitenmuur van het pand op openingen en gaten en dicht deze indien aanwezig af met MouseShield en staalwol. Een muis heeft aan een opening van slechts 6mm voldoende om naar binnen te kunnen glippen.

Wat wilt u bestrijden?

Muizen Lijmplank met chocolade - Voordeelverpakking 72 stuks

Muizen Lijmplank met chocolade - Voordeelverpakking 72 stuks