Catchmaster lijmplank kersengeur muizen

1.25

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Voor het vangen van muizen en diverse kruipende insecten!

De lijmplank is voorzien van een kersengeur waar de muizen graag op afkomen. Naast het vangen van muizen is dit product ook geschikt voor het vangen verschillende kruipende insecten zoals bijvoorbeeld zilvervisjes mieren of kakkerlakken.

Gebruik:
Plaats de lijmplank eenvoudig op de looproute van de muis en verwijder de beschermende folie. Zodra de muis over de plank heenloopt is er geen ontsnappen meer aan.
Doordat de lijmval voorzien is van een kersengeur is hij onweerstaanbaar voor de knaagdieren.. De lijmplank is vlak te gebruiken maar kan ook in een tunnelmodel worden gevouwen.

Afmeting: 21 x 13 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1415 Categorieën: ,

Lijmplank met Kersengeur

De Lijmplank met Kersengeur is perfect geschikt voor het wegvangen van muizen en ander kruipend ongedierte zoals bijvoorbeeld kakkerlakken, zilvervisjes of mieren.

Gebruik van de lijmkaart

Verwijder de folie van de lijmkaart en plaats deze op de looproute van de muis. U kunt de lijmkaart plat op de grond leggen of er voor kiezen hier een tunnel van te vouwen. Voor het beste resultaat is het belangrijk te achterhalen waar de muizen zich over het algemeen bevinden.
Als u de favoriete route van u ongenodigde gast gevonden heeft plaats u hier de Lijmplank met Kersengeur.

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Het vinden van de looproute

Doordat muizen gewoonte dieren zijn is het vaak vrij gemakkelijk om deze looproutes te vinden. Kijk bijvoorbeeld uit naar uitwerpselen van de muis of eventuele knaagschade.
Belangrijk is om de lijmval tegen een muur of plint te plaatsen. Muizen lopen immers bijna altijd langs de randen.

Voorkom overlast van knaagdieren

Het vangen van knaagdieren is met de Lijmplank met Kersen geurtegen muizen eenvoudig te doen maar het voorkomen van overlast is natuurlijk nog veel beter. Belangrijk bij het preventief weren van muizen is het zoveel mogelijk afsluiten van de toegangswegen. Dit kunt u doen door de buitenwanden van de woning na te lopen op kleine gaatjes en openingen. Deze gaten kunt u vervolgens afdichten met een speciaal muis werende kit zoals MouseShield. Daarnaast is het gebruik van staalwol ideaal voor het dichtmaken van gaten.
Zorg ervoor dat niet alleen de grote openingen maar zeker ook de kleine gaatjes goed zijn afgedicht. Doordat de muis een inklapbaar skelet heeft is een opening van slechts 5 à 6 mm voldoende om naar binnen te glippen.

Wat wilt u bestrijden?

Catchmaster lijmplank kersengeur muizen

Catchmaster lijmplank kersengeur muizen