Bytrap muizenlijm – 150ml

2.69

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Bytrap muizenlijm is de oplossing wanneer toepassing van muizengif niet is toegestaan. De Gifvrije lijm is makkelijk in gebruik en toepasbaar op verschillende diverse materialen. Doordat de lijm niet hard wordt zal het ongedierte hierin blijven plakken.

De muizenlijm is te gebruiken voor muizen, ratten en insecten.

Inhoud: 150 ml

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Bytrap muizenlijm

De Bytrap muizenlijm is een ideaal product wanneer de toepassing van gif niet is toegestaan. Het product is gifvrij en hierdoor niet schadelijk voor mensen.
Doordat de lijm niet hard wordt blijft deze plakkerig zodat muizen, ratten en insecten hierin blijven kleven.

Het gebruik

De muizenlijm kan worden aangebracht op een stuk karton waarmee u eigenlijk uw eigen lijmplank maakt. Daarnaast kan het product op bijvoorbeeld een stuk hout worden gesmeerd. Zodra de muis, rat of het insect met de Bytrap muizenlijm in aanraking komt zit deze vast.

Veiligheid

Ondanks dat het een gifvrij product betreft welke niet schadelijk voor mensen is dient u de veiligheid altijd in de gaten te houden. Zorg ervoor dat kleine kinderen of huisdieren bijvoorbeeld niet aan de zelfgemaakte lijmkaarten kunnen zitten.

Preventie

Het voorkomen van ratten en muizenoverlast is op verschillende manieren te doen. De meest voor de hand liggende en simpele oplossing is het schoonhouden van de omgeving en het direct weggooien van etensresten. Daarnaast is het belangrijk ervoor te zorgen het pand zelf is afgesloten en er geen toegangswegen voor de knaagdieren zijn. Controleer hierom de buitenmuur van het huis op kleine gaatjes en openingen. Wanneer u toegangswegen tegen bent gekomen zijn deze dicht te maken met staalwol of MouseShield. Bij het controleren van het pand dient u in gedachte te houden dat een muis aan een opening van slechts 6mm voldoende heeft om naar binnen te glippen.

Alternatieven

Wanneer u de muizenlijm op karton aan wil brengen verkopen wij ook kant en klare lijmkaartjes. Daarnaast hebben wij alternatieve methode in ons assortiment waarmee u de overlast kan tegengaan. Denk hierbij aan elektrische muizenvallen, diervriendelijk muizenvallen en muizengif.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Ean code

8680967080264

Wat wilt u bestrijden?

Bytrap muizen lijm

Bytrap muizenlijm - 150ml