Bug Dome navulling 1 stuks

6.29

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vulling voor de Bug Dome Bedwants val.
Inhoud: 10 lijmvallen

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Bug Dome navulling

De Bug Dome navulling bestaat uit 10 lijmvallen geschikt voor de Bug Dome bedwants val van Silvatronic.

Bug Dome Bedwants val

De Bug Dome Bedwants val is een milieuvriendelijk en discrete lijmval. Met deze val kan u bedwantsen opsporen en detecteren.
Door middel van een klein verwarmingselementje onder de koepel imiteert het apparaat lichaamswarmte. Hierdoor worden de bedwantsen aangetrokken.

Gebruik

Het verwarmingselement in de Bug Dome Bedwants val zorgt ervoor dat de bedwants zich aangetrokken voelt tot de val. De bedwantsen komen vervolgens via een gleuf bij de lijmval terecht. Door de sterke lijmlaag blijft hij hier direct aan vastplakken en is ontsnappen niet meer mogelijk.

Het apparaat werkt gewoon op het stopcontact en is zeer eenvoudig in gebruik. Standaard worden er 3 lijmvallen meegeleverd.

Bedwantsen

Een bedwants (wandluis) is een klein insect en wordt 5 tot 6 millimeter lang en is roodbruin tot bruin van kleur. Zijn lichaam is breed en sterk afgeplat met op het achterlijf verticale rijen haren. Hierdoor lijkt de wants gestreept te zijn.
Een bedwants leeft van bloed van onder andere de mens en is vaak in en rond het bed terug te vinden.
Hij prikt met zijn steeksnuit welke bestaat uit 2 buisjes door de huid. Met één buisje zuigt hij bloed en met de ander injecteert hij een verdovend en anti-stollend middel. Hierdoor voelt men de beet niet en stolt het bloed minder snel. Meestal zijn beten niet meer dan een aantal rode bobbeltjes zoals bijvoorbeeld een muggenbeet.

Met hun afgeplatte lichaam kunnen de smalste spleten worden betreden, zoals de vele plooien in het beddengoed. Dit is voor de bedwants dan ook de ideale verstop plek. Daarnaast verstoppen bedwantsen zich ook achter het behang, plinten of in holle bedspijlen. Uitgeademde CO2 en lichaamswarmte trekken deze dieren aan. De bedwants kan in principe overal prikken, maar de benen lijken favoriet.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Bug dome

Wat wilt u bestrijden?

Bug Dome navulling 1 stuks

Bug Dome navulling 1 stuks