BSI muizengif – flash paste – inlcusief lokdoos

5.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

BSI muizengif pasta is ook toepasbaar in vochtige ruimtes zoals, tuinhuizen, schuren of kelders

Gebruik: De lokdoos is kant en klaar en hoeft niet te worden geopend. Plaats de lokdoos bij voorkeur langs wanden, in rustige hoekjes en op plaatsen waar de muizen met regelmaat komen. U kunt deze plaatsen herkennen aan de uitwerpselen of knaagsporen van de muis.

Inhoud: 1 lokdoos inclusief 10 gram pasta

Werkzame stof: Alfachloralose 4%

Toelatingsnummer: NL-0021775-0001

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

BSI muizengif pasta

Deze BSI muizengif pasta is zowel toepasbaar in droge als vochtige ruimtes. Hierdoor is dit een ideaal product als u bijvoorbeeld last van muizen in uw kelder of schuur heeft.
Het gif wordt standaard geleverd in een lokdoos en in kant en klaar voor gebruik. U hoeft enkel de lokdoos nog te plaatsen op de juiste plek.

Plaatsen van het gif

Om de juiste locatie voor de lokdoos te bepalen moet u eerst achterhalen waar de muis zich bevind. Hiervoor gaat u opzoek naar de uitwerpselen of eventuele knaagsporen.
De uitwerpselen van een muis lijken qua vorm op een rijstkorrel en zijn ongeveer 3 tot 8 mm groot. Indien u twijfelt over de locatie kunt u de looproutes achterhalen door bijvoorbeeld het strooien van bakmeel. Doordat muizen altijd dezelfde route afleggen vertellen de sporen in het bakmeel u waar de lokdoos het beste kan worden geplaatst.
Het is belangrijk om een de lokdoos met het BSI muizengif altijd langs de wanden of in rustige hoekjes te plaatsen. Een muis zal nooit in het midden van de ruimte de lokdoos inlopen.

Hoeveel lokdozen plaatsen

Afhankelijk van de grootte van de muizenplaag en de oppervlakte van de ruimte bepaald u hoeveel lokdozen er nodig zijn om de muizenplaag het hoofd te bieden. Bij een kleine muizenplaag plaatst u elke 5 meter een lokdoos. Wanneer u merkt dat de overlast aanhoud kunt u dit aanpassen naar elke 3 meter.
Bij een grote muizenplaag plaatst u standaard elke 3 meter een lokdoos. Voor grotere muizenplagen (in droge ruimtes) verkopen wij een speciale actie verpakking van Muskil.

Controle en veiligheid

Controleer de lokdoos geregeld om te achterhalen of er sprake is van opname van het gif. Zodra u ziet dat er van het gif gegeten wordt vult u dit. Het is belangrijk dat er altijd BSI muizengif in de lokdoos aanwezig is. Ook als het gif bijvoorbeeld beschimmeld raakt moet dit worden vervangen. Als er meerdere dagen geen sprake is van opname zal de muizenplaag zijn opgelost.
Veiligheid:
Zorg ervoor dat de lokdoos met BSI muizengif buiten het bereik van kinderen en andere dieren wordt geplaatst, zet indien mogelijk de lokdoos vast waardoor deze niet kan verplaatsen.

Preventie

Voorkom muizenoverlast door het dichtmaken van gaatjes met mouseshield of staalwol. Daarnaast is het belangrijk ervoor te zorgen dat er geen etensresten blijven liggen en geopende verpakkingen goed worden afgesloten.

Extra informatie

Inhoud

1 lokdoos + 10 gram Gif

Merk

BSI

Gif ter bestrijding van

Knaagdieren

Type muizengif

Pasta

Vochtbestendig

Ja

Werkzame stof

alfachloralose

Gehalte(s) Werkzame stof

4%

Toelatingsnummer

NL0013936-0000

Wat wilt u bestrijden?

BSI muizengif - flash paste - inlcusief lokdoos

BSI muizengif - flash paste - inlcusief lokdoos