BSI MiteSpray tegen bloedluizen, vedermijten en vlooien

12.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Natuurlijk verdelgingsmiddel voor bloedluizen (rode vogelmijt), vedermijten en vlooien Voor hokken, volières, verzendkooien, enz. Zonder insecticide, verbeterde formule Louter fysieke werking. Curatief of preventief na het reinigen van kooien

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Wat zijn bloedluizen? Bloedluizen zijn eigenlijk geen luizen maar bloedmijten. Om precies te zijn heten deze bloedmijten Dermanyssus Gallinae, maar in de volksmond noemen we ze bloedluizen. Bloedluizen zijn een van de vervelendste beestjes waar je kip mee te maken kan hebben, want als ze een ware plaag vormen is er niet makkelijk meer van af te komen.Hoe zien bloedluizen eruit? Bloedluizen kun je met het blote oog zien. Het zijn mijten en die hebben 8 poten, maar dat kan je met het blote niet oog zien. Ze zijn rood/paars van kleur als ze zich hebben volgezogen en grijsachtig als ze leeg zijn. Op plekken waar ze veel zitten vind je ook een soort stof. Dit zijn de omhulsels van hun vervellingen. Als je eenmaal weet hoe dit stof eruit ziet, dan herken je de plekken waar ze zitten al snel.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

BSI

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BSI MiteSpray tegen bloedluizen, vedermijten en vlooien

BSI MiteSpray tegen bloedluizen, vedermijten en vlooien