BSI Clean Up Totale Onkruidbestrijder

24.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

BSI Totale OnkruidbestrijderWerkt intensief tegen distels, zevenblad, kweekgras, paardebloem, duizendknoop en andere hardnekkige onkruidsoorten.Na 7 dagen opnieuw zaaien. Voor 1500m2! Inhoud: 900mlOppervlakte: 1500m2Werkzame stof: GlyfosaatToelatingsnr: 13406N

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 375 Categorie:

Onkruid: Een onkruid is een ongewenste, wilde of ongecultiveerde plant. Er is geen biologische definitie van een onkruid. Wat wel of geen onkruid is, hangt af van wat mensen als ongewenst beschouwen. Het is mogelijk dat een plant in de ene omgeving als onkruid gezien wordt bijvoorbeeld doordat die overdadig groeit en zo een verlangd aangeplant gewas overheerst, terwijl deze in de andere omgeving als niet ongewenst of zelfs als nuttig wordt beschouwd. Als een plant in een tuin of park het te goed doet, zou zij een onkruid genoemd kunnen worden. In principe kan elke plantensoort een onkruid zijn. Maar sommige soorten zijn vaker onkruid dan andere soorten. Dat komt doordat die onkruidsoorten pioniersplanten zijn, ze voelen zich thuis op grond die open of bewerkt is.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

BSI

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BSI Clean Up Totale Onkruidbestrijder

BSI Clean Up Totale Onkruidbestrijder