BSI generation pasta muizengif 5 x 10GR

5.75

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Ook te gebruiken in vochtige ruimtes!

Een zeer sterk muizengif waarbij een kleine opname al voldoende is voor de knaagdieren om te sterven. Na 1 à 2 opnames zullen de muizen sterven zonder dat dit argwaan wekt bij andere muizen.
Het product wordt geleverd in handige zakjes van 10 gram per stuk. Deze zakjes zijn kant en klaar en hoeft u niet open te maken. Voor veilig gebruik met bijvoorbeeld kinderen en huisdieren in de buurt raden wij u aan het gif altijd in een lokdoos te plaatsen.

Inhoud: 5 x 10 gram
Werkzame Stof: Difethialon 0,0025%
Toelatingsnummer: NL-0001066-0000

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1437 Categorieën: , Tags: ,

BSI Muizengif Generation Pasta

BSI Muizengif Generation Pasta is een zeer sterk muizengif op basis van Difethialon. Een kleine dosis is voor de muis al voldoende om te sterven. Doordat het gif in pastavorm kan dit ook worden gebruikt in vochtige ruimtes.

Gebruik van muizengif

Afhankelijk voor de mate van overlast plaatst u in een voerdoos 1 of 2 zakjes BSI Muizengif Generation Pasta. De zakjes hoeven niet te worden opengemaakt, de muis eet hier gewoon doorheen. Vervolgens plaatst u de voerdoos op de looproute van de muis.
Om de looproute te bepalen kijkt u uit naar uitwerpselen, buiksmeer of eventuele knaagschade. Vaak lopen muizen langs randen zoals muren, plinten of richels. Als u moeite heeft met het vinden van de juiste looproute kan u gebruik maken van zogenaamde traceerblokken of een uv-lampje waarmee u urine sporen kunt volgen. Als u weet waar de schuilplaats van de muizen is dan kunt u hier uiteraard het gif in de buurt neerzetten. Plaats ongeveer iedere 1 tot 3 meter een lokdoos, afhankelijk van de mate van overlast.

Controleren van het gif

Controleer in de eerste week na ongeveer 2 dagen hoeveel gif er uit de voerdozen gegeten is. Als blijkt dat bijna al het gif is opgegeten is het raadzaam om meerde voerdozen te gaan plaatsen. Indien er gewoon van gegeten is vult u het gif gewoon weer aan. Zorg er wel voor dat er altijd gif beschikbaar is.

Veiligheid

Zorg er bij het gebruik van gif altijd voor dat u veilig te werk gaat. Let bijvoorbeeld goed op met kinderen en huisdieren.

Voorkom overlast

Door het afdichten van toegangswegen kan u overlast in de toekomst voorkomen. Controleer de buitenkant van het huis op openingen en maak deze dicht met producten als MouseShield of staalwol.

Extra informatie

Inhoud

5 x 10 gram

Merk

BSI

Gif ter bestrijding van

Knaagdieren

Type muizengif

Pasta

Vochtbestendig

Ja

Werkzame stof

Difethialon

Gehalte(s) Werkzame stof

0.0025%

Toelatingsnummer

NL-0001066-0000

Wat wilt u bestrijden?

BSI generation pasta muizengif 5 x 10GR

BSI generation pasta muizengif 5 x 10GR