BSI Multi-Muizenval – Vangt tot 10 Muizen

10.50

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vangt tot wel 10 muizen per keer levend weg.


Deze muizenval van BSI is ontwikkeld om op een diervriendelijk manier muizen weg te vangen. Plaats wat lokstof in de val en zet deze op de plek van overlast.
De val biedt ruimte tot 10 muizen. Na de vangst laat u de knaagdieren gewoon weer vrij, zorg er wel voor dat u dit niet in de directe omgeving doet. De kans dat de knaagdieren dan direct terugkeren is namelijk erg groot.

Afmeting: 26 x 15.5 x 5 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Multi Catch Muizenval

De diervriendelijk BSI Multi-Muizenval vangt tot wel 10 muizen levend weg per keer.

Het gebruik van de muizenval

Plaats de BSI Multi-Muizenval bij voorkeur met de opening zo dicht mogelijk bij de muur op de looproute van de muis om het beste resultaat te halen. Om deze looproute te bepalen kunt u uitkijken naar muizenkeutels of eventuele knaagschade.
Doordat muizen gewoonte dieren zijn en vaak dezelfde route afleggen is de kans groot dat ze hier weer langskomen. Wanneer het lastig is om de exacte looproute vast te stellen kunt u altijd gebruik maken van traceerblokken. Deze blokken zorgen er na opname voor dat de uitwerpselen van de muis fluorescerend worden. Hierdoor ziet u direct waar de looproute van de muis zich bevind. Om de muizen te lokken maakt u gebruik van een lokstof zoals bijvoorbeeld Knock Off Reward Pellets. Deze kunt u gewoon in de diervriendelijk muizenval plaatsen.

Als u de muis gevangen heeft

Zodra u de muis (maximaal 10) gevangen heeft kunt u deze weer vrijlaten door de val te openen. Houdt er wel rekening mee dat u de knaagdieren niet in de directe omgeving vrijlaat. Ze zullen dan met dezelfde snelheid weer terugkomen waar u ze gevangen heeft.

Preventie

Het voorkom van muizenoverlast is natuurlijk beter als het bestrijden hiervan. Door ervoor te zorgen dat het pand/woning van buitenaf goed dicht is voorkomt u eventuele overlast. Kijk uit naar kleine gaatjes en scheurtjes in de buitenkant van de woning en stop deze dicht met MouseShield of staalwol. Belangrijk te weten is dat een muis dankzij zijn inklapbare skelet aan slecht 5 à 6 mm voldoende heeft om naar binnen te glippen. Voor het totaal preventief weren van knaagdieren hebben wij ook speciale weringspakketten samengesteld.

Wat wilt u bestrijden?

BSI Multi-Muizenval - Vangt tot 10 Muizen

BSI Multi-Muizenval - Vangt tot 10 Muizen