BSI generation block muizengif 5 x 20GR

9.45

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Zeer sterk gif voor in droge en vochtige ruimtes!

Het BSI gif in blokvorm bevat de sterke werkzame stof Difethialon. Dit zorgt ervoor dat de muizen al na een kleine opname zullen sterven. Daarnaast is er met dit middel een zeer kleine kans op resistentie.
Doordat het blok een gaatje bevat kan deze uitstekend worden vastgezet in een lokdoos.

Inhoud: 5 x 20 gram
Werkzame stof: Difethialon 0.0025%
Toelatingsnummer: NL-0000809-0000

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

BSI Generation Block Muizengif

BSI Generation Block Muizengif is een zeer sterk muizengif op basis van Difethialon. Een kleine dosis is voor de muis al voldoende om te sterven. Doordat het gif in pastavorm kan dit ook worden gebruikt in vochtige ruimtes.

Gebruik van muizengif

Afhankelijk voor de mate van overlast plaatst u in een voerdoos 1 BSI Generation Block Muizengif. Vervolgens plaatst u de voerdoos op de looproute van de muis.
Om de looproute te bepalen kijkt u uit naar uitwerpselen, buiksmeer of eventuele knaagschade. Vaak lopen muizen langs randen zoals muren, plinten of richels. Als u moeite heeft met het vinden van de juiste looproute kan u gebruik maken van zogenaamde traceerblokken of een uv-lampje waarmee u urine sporen kunt volgen. Als u weet waar de schuilplaats van de muizen is dan kunt u hier uiteraard het gif in de buurt neerzetten. Plaats ongeveer iedere 1 tot 3 meter een lokdoos, afhankelijk van de mate van overlast.

Controleren van het gif

Controleer in de eerste week na ongeveer 2 dagen hoeveel gif er uit de voerdozen gegeten is. Als blijkt dat bijna al het gif is opgegeten is het raadzaam om meerde voerdozen te gaan plaatsen. Indien er gewoon van gegeten is vult u het gif gewoon weer aan. Zorg er wel voor dat er altijd gif beschikbaar is.

Veiligheid

Zorg er bij het gebruik van gif altijd voor dat u veilig te werk gaat. Let bijvoorbeeld goed op met kinderen en huisdieren.

Voorkom overlast

Door het afdichten van toegangswegen kan u overlast in de toekomst voorkomen. Controleer de buitenkant van het huis op openingen en maak deze dicht met producten als MouseShield of staalwol.

Extra informatie

Merk

BSI

Inhoud

100 Gram

Gif ter bestrijding van

Knaagdieren

Type muizengif

Gif blokjes

Werkzame stof

Difethialon

Gehalte(s) Werkzame stof

0.0025%

Toelatingsnummer

NL-0000809-0000

Vochtbestendig

Ja

Wat wilt u bestrijden?

BSI generation block muizengif 5 x 20GR

BSI generation block muizengif 5 x 20GR