Blackhawk vlieger – 7 Meter + Reserve Vlieger

144.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Deze Havik vlieger verjaagt spreeuwen, kauwen, meeuwen en andere vogels op een groot gebied!

De Black hawk kite wordt geleverd met een 7 meter hoge paal van glasvezel waaraan de havik wordt bevestigd. De havik vliegt hierdoor tot een hoogte van 12 meter.
Bij een minimale hoeveelheid wind zal de vlieger als een echte havik gaan zweven en duiken. Hierdoor is deze vlieger uitstekend geschikt voor het beschermen van gewassen, boomgaarden, daken en parkeerterreinen.

Inhoud:
Blackhawk vlieger
Bevestiging stok (7 meter) + grondanker
Reserve vlieger

Optioneel:
Dakbeugel
Muurbeugel
Extra reserve vlieger

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Vogels verjagen

Met behulp van deze Blackhawk vlieger verjaagt u meeuwen, spreeuwen, kauwen of andere vogels met gemak van uw dak of parkeerterrein. Daarnaast wordt deze vlieger veelvuldig ingezet voor de bescherming van bijvoorbeeld gewassen en boomgaarden. Doordat de Blackhawk vlieger zich met het minste beetje wind gedraagt als een echte havik vluchten de vogels weg.

Blackhawk Kite

De vlieger is zo ontworpen dat het voor vogels wordt herkend als een echte havik. Niet alleen het uiterlijk doet een havik vermoeden, maar ook het zweven en duiken van de Blackhawk kite zijn voor de vogels niet van echt te onderscheiden.
Belangrijk: Wij raden aan om bij windkracht 4 of hoger de set naar beneden te halen i.v.m. een grotere kans op breuk.

Montage

Standaard wordt de vlieger geleverd met een 7 meter lange stok gemaakt van glasvezel. Deze stok kan worden bevestigd door middel van het meegeleverde grondanker.
Indien u liever gebruik wilt maken van een dakplaat of muurbeugel zijn deze uiteraard bij te bestellen.

Volgels wennen niet aan de Blackhawk Kite

Bij het gebruik van een statische vogel verschikker is het effect prima. Als de vogels echter nieuwsgierig worden en wennen aan dit stilstaande object komen ze terug. Doordat deze vlieger zich beweegt als een echte havik met afwisselende bewegingen is dit niet het geval.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Makesafe

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Blackhawk Kite - 7 Meter + Reserve Vlieger

Blackhawk vlieger - 7 Meter + Reserve Vlieger