BIRDGARD Vogelverjager Meeuw-Aalscholver

485.95

Beschikbaar via nabestelling

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Bird Gard Pro model #20 strand- en havenvogelsDit prachtige apparaat verjaagt vogels door gebruik te maken van de geluiden opgenomen van vijandige vogels, angstgeluiden en plotselinge geluiden. Instelbaar in volume, lengte, soort vogel, tijdklok, willekeurig, tijdstip (dag, nacht, 24 uur)Het wordt professioneel gebruikt in de land- en tuinbouw. Maar is ook zeer geschikt voor amateur moestuinen, fabriekshallen en weidegrond. Gebruik: Eenvoudig te bevestigen op een paal of omheining gebruikmakend van de bijgeleverde bevestigingsattributen. De Birdgard wordt geleverd met adapter met een 1.8 meter lang snoer. U stelt het apparaat in naar uw eigen smaak en omstandigheden en het apparaat zal geheel automatisch en willekeurig de gewenste geluiden produceren met als gevolg dat de vogels schrikken en vluchten. HANDLEIDING Toepassingen: De numerieke geluiden zijn volledig programmeerbaar om specifiek bepaalde vogelsoorten te verjagen.Formaat: l. 21cm x b. 13 cm Bereik: 6000m² Geluid: maximaal 100-105d op 1 meter afstand Voeding: Met meegeleverde adapter in stopcontact. (met 2m snoer) in stopcontact. (U kunt ook een accu-set en een zonnepaneel van de WK0033 bestellen. )Dit model heeft de volgende geluiden:1. – Lachmeeuw 2. – Ringsnavelmeeuw 3. – Zilvermeeuw 4. – Europese zeearend 5. – Kokmeeuw 6. – Beringmeeuw 7. – Amerikaanse aalscholver 8. – Blauwe kiekendief

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Duif: In België en Nederland komt een aantal duivensoorten voor, waarvan sommige zich sterk aan de mens hebben aangepast. De rotsduif bijvoorbeeld is een voorouder van de tamme stadsduif die overal in de grote steden aangetroffen kan worden, volgens sommigen zelfs in te groten getale. De duif is een beschermde diersoort in Nederland en mag niet met chemische producten bestreden worden. Schade: Vervuiling van de omgeving (gemiddeld 14 kg mestproductie per jaar per duif) en daardoor stank overlast. Duiven kunnen gastheer zijn van allerlei parasieten zoals: mijten, teken, vlooien en luizen. Nesten veroorzaken verstoppingen van regenpijpen en dakgoten; hun ammoniakhoudende uitwerpselen tasten steen en andere gevelmaterialen aan en bevuilen straten en woningen. Preventie: Ongedierteproducten.nl heeft verschillende materialen zoals netten en naaldstrips waarmee men de duiven het nestelen onmogelijk kan maken. Bestrijding: Indien men duiven gaat vangen met vangkooien, een net of anderszins, dient men te beschikken over een opvang voor geringde duiven en deze 3 weken te bewaren om de eigenaar in de gelegenheid te stellen tot terug vragen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Birdgard

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BIRDGARD Vogelverjager Meeuw-Aalscholver

BIRDGARD Vogelverjager Meeuw-Aalscholver