Betalen

Hoe kan ik betalen

Met iDeal: Hiermee betaalt u met uw pinpas en Numerator / E-Denitfier bij uw eigen bank. U ziet meteen of de betaling gelukt is.


Met Creditcard: U gaat naar de pagina van Paypal™ en kunt als gast met uw creditcard betalen. U ziet meteen of de betaling gelukt is.


Met Bankoverschrijving: U maakt binnen 5 dagen het totaalbedrag zelf per bank aan ons over. Na ontvangst sturen wij u een bevestiging.


Met Paypal: U gaat naar de Paypal™ pagina en kunt met uw eigen Paypal-rekening betalen.


Met Acceptgiro: U betaalt via Afterpay™ binnen 10 dagen na ontvangst van de goederen.


AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor ongedierteproducten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ongedierteproducten.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

morgen in huis

Bestelt u op werkdagen voor 16:00? Dan heeft u het product morgen in huis.

 

gratis verzonden

Bestelt u voor meer dan €40? Dan is de verzending helemaal gratis.

 

veilig betalen

iDEAL, PayPal, AfterPay of gewoon cash aan de deur.

 

het beste advies

We leggen je binnen 1 minuut uit hoe je zelf aan de slag kunt.