Ratten levend vangen

Producten om ratten levend te vangen

Ratten levend vangen kan soms een heel gedoe zijn. Deze dieren zijn net even wat groter dan muizen, maar ook hier hebben wij bij ongedierteproducten.nl lokdozen en lokstof voor. U kunt bij het ratten vangen lokaas gebruiken, waar deze dieren sneller op af komen. Lok deze ratten in een rattenval kooi en u kunt ze levend weer naar buiten brengen. Plaats de ratten niet naast uw huis he, wel even een stukje verder :-). Een tip voor ratten levend vangen is om de kooi op een beschutte plek neer te zetten. De rat moet zich vertrouwd voelen op de plek en zal op die manier sneller een rattenval inlopen.

Ratten vangen met klem

Ratten vangen met klem is natuurlijk geen diervriendelijke manier om ratten te vangen, maar u kunt ook via deze weg deze vervelende beesten opruimen. Zo kunt u ratten vangen in de tuin en op andere plekken op een gemakkelijke, maar onvriendelijke manier. De keuze ligt bij u! Bestel vandaag voor 16:00 uur bij ongedierteproducten.nl en het product voor ratten levend vangen ontvangt u morgen in huis.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu