Producten om ratten levend te vangen

Ratten levend vangen kan soms een heel gedoe zijn. Deze dieren zijn net even wat groter dan muizen, maar ook hier hebben wij bij ongedierteproducten.nl lokdozen en lokstof voor. U kunt bij het ratten vangen lokaas gebruiken, waar deze dieren sneller op af komen. Lok deze ratten in een rattenval kooi en u kunt ze levend weer naar buiten brengen. Plaats de ratten niet naast uw huis he, wel even een stukje verder :-). Een tip voor ratten levend vangen is om de kooi op een beschutte plek neer te zetten. De rat moet zich vertrouwd voelen op de plek en zal op die manier sneller een rattenval inlopen.

Ratten vangen met klem

Ratten vangen met klem is natuurlijk geen diervriendelijke manier om ratten te vangen, maar u kunt ook via deze weg deze vervelende beesten opruimen. Zo kunt u ratten vangen in de tuin en op andere plekken op een gemakkelijke, maar onvriendelijke manier. De keuze ligt bij u! Bestel vandaag voor 16:00 uur bij ongedierteproducten.nl en het product voor ratten levend vangen ontvangt u morgen in huis.

  • PEST-STOP Rattenval kooi

    PEST-STOP Rattenval kooi sterk metaal Deze Pest-Stop rattenval kooi is gemaakt van een sterkmetaal waardoor de rat niet meer uit de val kan. Span de val en maak hem aantrekkelijk met wat lokstof van bijvoorbeeld Provoke. De gebruiksaanwijzing staat op de doos. Ratten zijn schuwe dieren dus kan het even duren voordat je beet hebt. Zorg dat naast de provoke lokstof geen ander voedsel aanwezig is zodat de rat genoodzaakt is om van de lokstof te eten. Wanneer de rat gevangen is adviseren wij de rat minimaal 7 kilometer van huis vrij te laten. Wanneer deze afstand te kort is komt de rat terug naar zijn oorspronkelijke territorium. Afmeting: L35cm – H13cm – B18cm

    19.99

Main Menu