Producten om onkruid in gazon te bestrijden

Op ongedierteproducten.nl kunt u Primstar bestellen tegen onkruid in gazon. Dit middel is voornamelijk te gebruiken tegen kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring. U kunt onkruid in gazon bestrijden en onkruid in gazon verwijderen door dit middel op het gras te strooien. Het resultaat zult u al snel zien. Deze onkruidbestrijding in gazon heeft wel een gebruiksaanwijzing, dus lees dit goed!

Het bestrijden van onkruid

U kunt onkruid in gras bestrijden op verschillende manieren, maar het Primstar product is erg handig. Wat kunt u verder doen aan een onkruid gazon? Koop hier bijvoorbeeld een onkruidtrekker of hark voor. Wij willen u graag advies geven en daarom kunt u onze klantenservice tussen 10:00 uur en 15:00 uur bereiken. Bent u op zoek naar andere producten dan voor een onkruid gazon? Dan kunt u op onze website alle categorieën bekijken, waaronder vliegenlampen, onkruid gereedschap en mollen, en hier het juiste product uitzoeken. Bestel voor 16:00 uur en voor een bedrag van €40,00 of meer en u kunt morgen beginnen met het onkruid gazon bestrijden!

  • Larvex 21Kg tegen emelten en engerlingen

    Snel overzicht Larvex 2.5 kilo tegen Emelten, Rouwvliegen, Engerlingen en andere bodeminsecten.Engerlingen zijn de larven van bladsprietige kevers zoals meikevers, rozekevers en junikevers.Engerlingen leven ondergronds en vreten daar de wortels van het gras en vaak ook van een aantal andere planten en bomen (meikevers!)Er komen acht verschillende soorten voor. LARVEX verdrijft op een ecologische en bijzonder krachtige manier engerlingen, emelten en andere bodeminsecten. Dit product heeft een complexe samenstelling met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Larvex verhoogt de planteigen weerstand van het gazon tegen de nadelige gevolgen van bodeminsecten. Door sterke stimulatie van de grasplant, onder meer door toegevoegde voedingselementen, gaat het gazon een krachtig nieuw wortelstelsel ontwikkelen. 3 à 4 weken na de behandeling groeit het gazon opnieuw keurig dicht.TOEPASSING:Uitstrooien met de hand of met een strooiwagentjeOfwel 4 -12 gleufjes per m² maken met een spadeOvervloedige neerslag of beregening na de behandeling is noodzakelijk.DOSERING:1 kg per ca. 35 m² toepassen.2 standaardbehandelingen per seizoen. eerste keer eind april – begin meitweede keer eind juni – begin juliOf wanneer het schadebeeld optreedt.

    77.95
  • Primstar Tegen onkruiden in weide en gazon

    Primstar is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring. Het middel kan worden gebruikt in pas ingezaaid grasland (weides en gazons) vanaf het 3de bladstadium. Daarnaast is het ook prima inzetbaar in volgroeide gazons en bestaand weiland. De werking van Primstar tegen ereprijs-soorten en akkerviooltje is onvoldoende.Werkzame stof: Fluroxypyr MHE + florasulam Gehalte: 100 g AE/L (10,1%) fluroxypyr MHE + 2,5 g/l (0,25%) florasulamVoldoende voor 200 m2.

    16.95

Main Menu