Agrilaser Lite – Laser tegen vogels

299.00

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Verjaag ganzen, meeuwen, spreeuwen, duiven of van andere vogelsoorten met de AgriLaser Lite

De Agrislaser is een uiterst effectief middel voor het verjagen van vogels. Het apparaat lichtgewichte en compacte formaat zorgt ervoor dat u de AgriLaser Lite gemakkelijk mee kunt nemen tijdens de dagelijkse bezigheden. De vogels zien de groene laserstraal die het apparaat afgeeft als een gevaar waardoor ze het gebied verlaten. De vogels zullen het gebied als onveilig beschouwen en vervolgens niet meer terugkeren.

Het beste resultaat met de Agrilaser heeft u bij bewolkt weer.

Bereik: tot 1.000 meter
Accu: Meegeleverd werkt ongeveer 2,5 uur.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Agrilaser Lite

De Agrilaser Lite is een lichtgewicht, handzaam hulpmiddel voor het verjagen van verschillende vogels.
Waar vogels bij andere methode gewend kunnen raken aan de manier van verjagen is dit bij deze laser niet het geval.

Het gebruik van de Agrilaser

Verwijder de lensdop en richt de Agrilaser Lite op de grond om deze vervolgens aan te schakelen. Zorg ervoor dat u de laser in langzaam tempo richting de vogels beweegt. Het is hierbij belangrijk om niet op reflecterende oppervlaktes zoals water, spiegels, ramen of metalen voorwerpen.
De vogel voelt zich vervolgens door de groene laser fysiek aangevallen waardoor hij het gebied zal verlaten. Door middel van de draaidop kunt u de diameter van de laserstraal afstellen. Hiermee kunt u het apparaat optimaal instellen voor een bepaalde afstand. Zo draait u de dop bijvoorbeeld naar rechts voor het verjagen van vogels op een grote afstand. De diameter van de straal neemt in de deze stand af. Wanneer u vogels op een korte afstand wilt verjagen draait u de dop naar links waardoor de straaldiameter juist groter wordt.
Richt de Agrilaser Lite nooit richting uw gezicht bij het afstellen van de straaldiameter. De laser heeft het beste resultaat bij bewolkt weer.

Welke vogels u kunt verjagen

Buiten meerkoeten om zijn alle vogels met de Agrilaser Lite te verjagen. Houdt er wel rekening mee dat er een kans bestaat dat in bepaalde gebieden beschermde vogels niet verjaagd mogen worden.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Agrilaser

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Agrilaser Lite - Laser tegen vogels

Agrilaser Lite - Laser tegen vogels