AF rattendoos – met sleutel

6.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

AF lokaasdoos voor Ratten De meest veelzijdige lokaasdoos voor ratten met vele unieke kenmerken:Afneembaar deksel om periodieke controle en registratie te vereenvoudigen Eenvoudig onderhoud door afneembaar deksel Unieke veilige sluiting met sleutel te openen (meegeleverd) Verticale positionering van sluiting voorkomt vervuiling van het sleutelgat Meest gebruikte lokaas formuleringen kunnen worden toegepast Lokaasdepot is geschikt voor maximaal 1 kilogram lokaas Tripod systeem zorgt voor stabiliteit bij plaatsing Afmetingem: 105 x 355 x 255 mm. (HxBxD) Stevig en compact Universele roestvast stalen sleutel past op alle AF items Geadviseerd rattengif: Tomcat blox Let op, wordt zonder gif geleverd!materiaal:kunststofkwaliteit: zwaar

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 26 Categorieën: ,

Rattendoos

De AF rattendoos is geschikt voor de bestrijding van Ratten. De doos werkt in combinatie met de veelgebruikte Rat-F rattenval. Dankzij de doos die met een sleutel op slot gaat kan u de rattenklemmen veilig plaatsen. Kinderen of huisdieren kunnen op deze manier onmogelijk bij de val in de buurt komen.

De Plaatsing

Voorzie de rattenklem van een lokstof waar de rat zich door aangetrokken voelt en plaats deze in de AF rattendoos. Voor het beste resultaat plaatst u de rattenkist langs de randen van de ruimte waar u overlast heeft. Omdat ratten slimme en sluwe beesten zijn is het soms niet eenvoudig ze te vangen.
Zo kan het handig zijn om het “vertrouwen” van de rat te winnen voordat u hem vangt. In dit geval plaatst u wat lokstof op de val zonder deze te spannen. De rat zal een paar dagen ongestoord van de lokstof kunnen eten. Vervolgens spant u de val en is het raak.

Preventie

Voorkom dat knaagdieren u huis binnen kunnen dringen door gaten en kieren in de buitenmuur te dichten met staalwol of Mouseshield. Voor een muis geldt zelfs dat hij door een gaatje van slechts 6 mm naar binnen kan kruipen. Naast het afsluiten van toegangswegen is het belangrijk om eventuele voedselresten in en om het huis direct op te ruimen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

AF

Wat wilt u bestrijden?

AF rattendoos - met sleutel

AF rattendoos - met sleutel