Ongedierteproducten.nl

8.4 van 10 gebaseerd op 963 reviews

Ongediertebestrijding. Alle producten om ongedierte zelf te bestrijden!

onze vermelding op www.keurmerk.info

Unieke Muizenval / Gatenval met 3 openingen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95

Vandaag besteld, morgen in huis!
GRATIS verzending vanaf €40,-

OF

Productomschrijving

Unieke houten muizenval met 3 openingen (small)


Deze muizenval met 3 gaten werkt op een zeer unieke wijze. Door een metalen lus, wordt de muis gestikt.
Deze val is veilig voor kinderen en volkomen pijnloos voor mensen. Vergroot de kans op vangen met 2 gaten!

Ook verkrijgbaar met 2 openingen.


Inhoud: muizenval per stukUnieke muizenval met 3 openingen (small)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Unieke muizenval met 3 openingen (small)

Details


 
 • Details

  houten muizen klapval

  Overlast van muizen wordt voornamelijk veroorzaakt door de huismuis.

   

  Zoals bij alle knaagdieren groeien de beitelvormige voortanden van huismuizen hun hele leven lang door. Om hun gebit op peil te houden moeten ze dus voortdurend knagen. En dat doen ze dan ook. Elektrische bedrading, waterleidingen en houtwerk zijn geliefde objecten en ze kunnen daarbij kortsluiting (brand), lekkages en machinestoringen veroorzaken. Ook knagen ze bijvoorbeeld aan (verpakte) levensmidden, papier en textiel. Voedsel kan verontreinigd worden door uitwerpselen en urine van muizen.

  Ze eten alles, bij voorkeur graan, peulvruchten en noten. De huismuizen zijn vooral ’s nachts actief. Uitwerpselen zijn 0,3 tot 0,8 cm lang, 0,1 tot 0,3 cm dik en vrij spits van vorm. Een gemiddelde huismuis neemt 3 tot 5 gram voedsel per dag tot zich.

   

  Wat zijn de risico’s voor de gezondheid?

  Muizen kunnen via urine en ontlasting ziektekiemen verspreiden, waardoor voedselvergiftiging en/of huidziekten kunnen ontstaan.

   

  Er zijn diverse manieren om muizen te vangen en/of te bestrijden.

  Ongedierteproducten.nl levert zowel producten om muizen diervriendelijk te vangen of te weren, alsmede muizengif, muizenvallen en lijmplanken waarmee een plaag snel en doeltreffend kan worden aangepakt. Let er bij de muizenbestrijding op dat u uw lokaasdepots plaatst op strategisch gekozen plaatsen. Leg voldoende aanbod van lokaas aan op goed gekozen plaatsen. Zorg ervoor dat deze zo vers mogelijk is. Controleer na 2 à 3 dagen, lokaas zo nodig verversen indien het erg is vervuild, en doorgaan totdat er geen opname meer plaatsvindt.

   

  Wat kunt u zelf doen om muizenoverlast te voorkomen?

  Zorg voor een opgeruimde en schone omgeving in en rond uw woonomgeving (dus ook in de schuur, de tuin en plaatsen waar u afval opslaat) zodat een muis geen voedsel vindt. Laat materialen en rommel niet langdurig liggen, want dit biedt nestmateriaal en beschutting om een nest te maken. Bewaar afval in goed afsluitbare bakken totdat het wordt afgevoerd. Zorg dat de muizen niet binnen kunnen komen via bijvoorbeeld openingen in buitenmuren, luchtroosters of niet goedafgesloten deuren en ramen. Een volwassen muis kan door een kier van 0,5cm een gebouw binnendringen, kleine gaten kunt u dan ook het best dichten met het product mousestop. Zorg ervoor dat muizen op straat geen etensresten vinden. Voer vogels daarom alleen natuurlijk voedsel en zoveel als ze per keer op kunnen eten.

  Ook kunnen muizen worden geweerd doormiddel van elektrische verjagers.