Ongedierteproducten.nl

8.4 van 10 gebaseerd op 963 reviews

Ongediertebestrijding. Alle producten om ongedierte zelf te bestrijden!

onze vermelding op www.keurmerk.info

Volop keus

www.ongedierteproducten.nl is een webwinkel, gevestigd in Heerhugowaard Noord Holland. Wij streven ernaar, onze klanten, een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld ruim 30 soorten muizenvallen, van de traditionele houten klapval tot electronische hoogstandjes. Maar ook klamboes, vogelverjagers, design vliegenlampen, professionele muizenwering en een passend product tegen vrijwel elke ongewenste insectsoort. Elke week worden er nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Wij verkopen uitsluitend hoogwaardige merken. Denk aan de Luxan en Victor producten, maar ook Pest West vliegenlampen en Avi vogelwering.

Feedback

Na uw bestelling ontvangt u van ons een verzoek om een beoordeling over de gehele website achter te laten. Was u tevreden met onze service? Dan horen wij dit graag! Waren er enkele minpunten in uw ervaring met onze service? Dan horen wij dit ook graag!

Door uw feedback kunnen wij werken aan het verbeteren van onze service om uw ervaring met ons nog aangenamer te maken. Klanten staan bij ons centraal en dat willen wij ook graag zo houden.


Heeft u vragen over een product of heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar om u te adviseren, dit kan via e-mail én telefonisch. 

 www.ongedierteproducten.nl : Het grootste assortiment ongedierte producten!
 
 

Vind ons op de kaart


Grotere kaart weergeven